Softver - Katalozi stanova i Etažiranje

   Aplikacija i njeni kasniji derivati, praktičan su primjer primjene malih aplikacija za ubrzanje dijela radnog procesa. Prilikom izrade kataloga stanove za velike višestambene zgrade, uočili smo potrebu za alatom kojim bi čitav proces drastično ubrzali, jer se radi o često repetitivnom te nimalo kreativnom procesu.

 

To je bio dovoljan razlog da krenemo u razvoj vlastitog rješenja kojim bi poboljšali jedan od naših radnih procesa ali istovremeno, gledajući iz šire perspektive, mogli unaprijediti i neke druge. Analizirajući potrebne podatke, došli smo i do nekih zajedničkih osobina sa postupcima izrade elaborata etažiranja kao i srodan segment praćenja prodaje nekretnina.

 

Time je započet i razvoj aplikacije za etažiranje, kao derivata aplikacije za izradu kataloga stanova te njenog svojevrsnog nastavka. Naravno, i tu je do izražaja došla izvrsna suradnja sa našim klijentima pa nam je arhitektonski ured Faber pružio stručnu pomoć vezanu uz problematiku izrade elaborata etažiranja. Također, njihove sugestije te iskustva u korištenju aplikacije, dali su nam dragocjene povratne informacije za daljnji razvoj.

 

 

Galerija slika